آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

چرا بیماری کرونا در مردان سخت تر است؟

مردها سخت تر بیماری ناشی از ویروس کرونا را به خاطر تاثیر آن بر روی هورمون های مردانه و ویژگی های عملکرد سیستم ایمنی تحمل می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۶۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر ولادیمیر بالیبوک پزشک متخصص آلرژی و ایمونولژیست در این خصوص صحبت کرد.

وی بیان داشت: « هورمون های زنانه یعنی استروژن ها حاوی پروتئین های محافظ، آنتی بادی ها داخل سلولی هستند. بنابراین حتی حداقل سطح ایمنی برای تولید آنتی بادی به این امر منجر می شود که این آنتی بادی ها در زنان راحت تر و سریعتر به درون سلول نفوذ کرده و ویروس ها را از بین می برند. در حالی که هورمون مردانه تستوسترون چنین خصوصیتی ندارد.»

ضمنا مردها به خاطر هورمون ها ظهور تصلب شرایین بارزتر است. این پزشک افزود: « در پاتوژن کووید ۱۹ وضعیت پوشش داخلی عروق بسیار مهم است. ترومبوس در مردان در برابر عفونت ویروس کرونا بیشتر از زنان ایجاد می شود.»

وی در خاتمه بیان داشت که اگرچه مردان به خاطر نبود مکانیزمی که بروز آنتی بادی داخل سلول های آسیب دیده را  راحت تر می کند، به دشواری بیماری را پشت سر می گذارند اما زنان بیشتر از مردان با بیماری های خود ایمنی مواجه می شوند.

اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده